Brood koop je bij de bakker. Een broodje Kroket of Shoarma bij de Snackbar.
Het broodje bij de Hamburger, Frikandel en Kroket hoort zacht, wit en een beetje klef te zijn. Bruine en krokante edities kunnen in de prullenbak. Afwerking met sesamzaadje mag. Ronde broodjes zijn voor hamburgers. Voor kroketten en frikandellen zijn aparte langwerpige broodjes, zodat de gehele Snack er lekker in kan liggen, gewenst.
Voor Shoarma is er de pita. Belangrijk dat deze groot genoeg is en warm en soepel blijft. Als hij te lang verwarmd is komen er barsten is. Niet goed.
Voor de Dönor zijn er de ronde broodjes. Ook hiervoor geldt dat ze groot genoeg moeten zijn alles in kwijt te kunnen. Ook moeten ze redelijk plat zijn en niet al te veel brood bevatten. De nadruk ligt op de Dönor en niet op het brood.
Gebruik van brood moet in een Snackbar, in tegenstelling tot gebruik van Sausen, dus beperkt blijven. Anders heb je een broodjeszaak en da’s nog geen Snackbar!
Viva el Frikadel !
We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden
Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.