Het Halve Haantje

Het halve haantje is wat het is: een haantje dat door de helft doorgezaagd is. Henk den Drijver weet beroepshalve dat je een karkas alleen goed kan doorzagen als die diep gevroren is. De kans dat je een vers half haantje treft in de Snackbar is nihil. En dat is ook niet erg. Frituurvet maakt vele diep gevroren producten zalig. In de supermarkt kan je ook halve haantjes kopen in een plastic zak. Die zijn voorgebakken en kan je opwarmen in warm water. Eet deze niet. Ze zijn zoals je denkt dat ze zullen smaken: niet lekker. Vanuit ervaring is verder te vermelden dat, zelfs met extreme honger, het koud comsumeren van deze koude halve haan met gestolde vet vlokken, zeer onsmakelijk is. Een absolute afrader.

Halve haantjes zijn schaars in Nederland. Je treft ze meer aan in die Deutsche Schnackbars.


Viva el Frikadel !

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.