De kaassouflé

Deze bekende gefrituurde kaaslap werd in 1944, door de toen nog zestienjarige Ché Guevara in Buenos Aires uitgevonden. Alhoewel niet helemaal bekend is hoe hij tot dit concept is gekomen, staat het eindproduct als een huis. Hulde aan Ché!

De kaassouflé is geliefd vanwege de botergele krokante buitenlaag en de notaire tweestrijd tussen snel lekker eten, en het verbranden van je tong aan die tering hete kaasmassa. Het product ziet er simpel uit. Vanuit de TV serie Snackmasters (topserie die zeker aan te raden is) blijkt echter dat het hier gaat om een technisch zeer hoogwaardig en doordacht Snackproduct waar het smeltpunt van de kaas centraal staat. Knap gedaan en kijk uit. U bent gewaarschuwd!


Viva el Frikadel !

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.