Locatie, Locatie, Locatie. Dat zeggen makelaars. Voor de massa Snackers geldt dat zeker ook. Een goede bereikbaarheid en een gratis goed beschikbare parkeergelegenheid voor auto’s doet de omzet van een Snackbar zeker goed.
Voor een echte Snacksist maakt de locatie echter niet zo heel veel uit. Hij/zij is bereid om een stukje te rijden voor de betere Snack. Daarbij bestaat een kritische grens; De reistijd waarin een Frietje afkoelt tot kamertempratuur. Dat is op een gemiddelde zomerdag precies twaalf minuten en in de winter 15,5 minuten.
Natuurlijk zijn er uitzonderingen en kan je besluiten verder te reizen voor je Snack. Die moet je dan echter dan wel op locatie opeten.
Viva el Frikadel !
We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden
Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.